кадър: БНТСпоред Цветозар Томов опцията да се вземат машини от

...
кадър: БНТСпоред Цветозар Томов опцията да се вземат машини от
Коментари Харесай

Говорителят на ЦИК: Избори в България са правени и без машини. Правени са и без бюлетини. Избори ще има при всички положения

кадър: Българска национална телевизия

Според Цветозар Томов опцията да се вземат машини въпреки това е невъзможна, защото няма задоволително време.

Централната изборна комисия няма да договаря по отношение на цената на поръчката за доставка на машини за идните парламентарни избори. Но е подготвена да договаря с всеки, който може да извърши изискванията на поръчката. Това съобщи представителят на ЦИК Цветозар Томов в  " Денят стартира с Георги Любенов ".

" В решението е избрана оптималната цена за тази поръчка. Ако няма претенденти, няма да има поръчка. Ситуация, в която ще стартира пазарлък по отношение на цената мисля, че е ненужно да се разисква ", разяснява той.

По думите му единственият реализатор в страната, който би могъл да взе участие в тази процедура може да е " Сиела-Норма ", само че доставчикът не е удовлетворен от цената, която е препоръчана от ЦИК. Предложението стига до оптималната цена от 6,5 млн. лева, която е избрана въз основата на мнение на специалисти и цената на предходната поръчка.

" Избори в България са правени и без машини. Правени са и без бюлетини. Избори ще има при всички положения, даже да не бъдат обезпечени в допълнение количество машини ", съобщи Томов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР