Кадър: БНТСилният човек в Демократична България отправи ясно послание към

...
Кадър: БНТСилният човек в Демократична България отправи ясно послание към
Коментари Харесай

Христо Иванов: Излязат ли Кирил Петков и Асен Василев на политическия терен, започваме разговори с тях

Кадър: Българска национална телевизия

Силният човек в " Демократична България " насочи ясно обръщение към двама служебни министри.

Кирил Петков и Асен Василев споделиха ясно, че ще свършат с ролята си на министри и тогава ще разгласят политическите си планове. Това сподели съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Георги Любенов в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия.

„ Ние нямаме никакви аргументи нито да се опасяваме, нито да подхождаме сериозно. Кирил, Асен и техният екип са хора, които са наши съидейници, ние работим с тях в една посока, поддържаме ги и в полза на истината, чакаме единствено надграждане. В момента, в който стане ясно, че те излизат на политическия терен, ние ще стартираме и този диалог с тях, по тази причина да намерим онази формула, която да откри оптимално консолидиране, надграждане и с упоритостта за това да трансформираме България въз основата на едно несъмнено болшинство “, изясни Христо Иванов.

Ген. Атанас Атанасов разяснява въпроса дали зад подобен бъдеш политически план би могло да стои фигурата на президента Румен Радев.

„ Тези хора демонстрираха за това малко време, в което са служебни министри, че имат личен почерк и държание, ние сме единомишленици. Това са образовани, възпитани хора, през вчерашния ден си говорихме в Народното събрание с финансовия министър – гледаме в една посока “, изясни ген. Атанасов, написа flashnews.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР