Кадър: БНТШефът на БЛС даде експертно мнение за коронавируса. Той

...
Кадър: БНТШефът на БЛС даде експертно мнение за коронавируса. Той
Коментари Харесай

Д-р Маджаров: Като гледам как протича COVID-19, човек, ако е хванал грип, е късметлия

Кадър: Българска национална телевизия

Шефът на БЛС даде експертно мнение за ковид. Той разяснява и други настоящи тематики, свързани със Здравната каса и електронните посоки.

Сега не е моментът за бюрократични пречки сред НЗОК и БЛС. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Българския лекарски съюз доктор Иван Маджаров. 

Ако продължи тази неспособност за работа, ще се желаят оставки. Не е момента за мудна работа. Българските лекари няма да стачкуват на фона на епидемията, безапелационен бе шефът на БЛС.

Здравната каса би трябвало да отговори на потребностите на популацията, желаеме да им помогнем да проработят по-бързо. Няма време, епидемията върви, разкри доктор Маджаров.  

" Ако специалистите и лекарите не упорстваха да има по-силни ограничения, то нямаше да стоят по този начин нещата. Разбира се, ще има компликации за хората, които работят в молове и заведения ", разяснява той. 

" Лекарите не се ядосват, те страдат, когато няма съответен отговор от страна на обществото ", сподели още шефът на БЛС. 

" Антигенните проби би трябвало да бъдат признавани за публични данни за вируса и карантина, съгласно данните от Съединени американски щати. Европа споделя, че решението е на всяка страна ", разяснява специалистът. 

" Няма да има предел на направленията за Коронавирус, би трябвало да имате най-малко 2 признака, а преценката се оставя на персоналните лекари ", сподели още той. 

" Виждайки по какъв начин протича COVID-19, човек, в случай че е хванал грип, е късметлия ", приключи доктор Иван Маджаров. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР