Кадър: БНТСекретарят на ПГ на БСП за България обяви, че

...
Кадър: БНТСекретарят на ПГ на БСП за България обяви, че
Коментари Харесай

Ирена Анастасова: Има лични лекари, които не дават направления за тест за ковид на пациентите си

Кадър: Българска национална телевизия

Секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " разгласи, че има персонални лекари, които не издават посоки на свои пациенти за коронавирус.  Ние не бойкотираме съвещанията на Народното събрание като присъединяване в дебата, просто не се записваме. С това желаеме да покажем отношението си. Това са парламентарни начини, които можем да използваме, тъй като каквото и да приказваме в зала, то не се чува. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия секретарят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Ирена Анастасова.

Настояваме министър председателят да пристигна в Народното събрание, тъй като сме парламентарна република. Стигнали сме до това състояние, тъй като в България не се се съблюдават разпоредбите и индивидът, който минимум ги съблюдава, е министър председателят Борисов. Най-нормалното нещо е да пристигна в Народното събрание и да отговори на нашите въпроси за имунизациите, съобщи Анастасова, написа Novini.bg.

Например през днешния ден министър председателят сподели, че на 21 декември ще се отвори всичко, а министърът на опазването на здравето сподели, че е рано за унищожаване на ограниченията. Как тогава да им имаме вяра, че имунизациите ще са безвъзмездни? Съмняваме се, че изказванията на ръководещите са истина, акцентира социалистката.

Нормално е това да стане със глобата на Народното събрание. Нали и тестванията бяха безвъзмездни? Премиерът споделяше, че се внасят милиони проби и те ще са безвъзмездни. Да сте срещали човек, който да си е направил безвъзмезден тест? Дори има лаборатории, в които, в случай че искаш пробата да излезе за 24 часа, а не за 48 часа, коства не 120, а 240 лв.. Има персонални лекари, които не дават направление за тест за ковид на пациентите си. Не мога да кажа дали това е всеобщо, само че го има – аз знам за 2-3 такива случаи, сподели още Ирена Анастасова.

По думите ѝ образователната ни система се оправя организационно с отдалеченото образование, само че към момента сме надалеч от качеството, което би трябвало да бъде реализирано.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР