кадър: БНТСава Попов, най-малкият участник в Стани богат успя да

...
кадър: БНТСава Попов, най-малкият участник в Стани богат успя да
Коментари Харесай

Второкласник сложи в малкия си джоб участниците в Стани Богат

кадър: Българска национална телевизия

Сава Попов, най-малкият участник в " Стани богат " съумя да постави в джоба си доста от участниците в шоуто, които се осмеляват да тестват знанията си в последно време. Второкласникът отговаряше решително и разсъждаваше доста по-логично от други състезатели.

Малкият хитрец сподели и забележителна обща просвета и в последна сметка си потегли с 2000 лв., споменавайки, че това е една " прилична сума ", написа fakti.bg.

Второкласникът от музикалното учебно заведение „ Добри Христов “ съумял да убеди родителите си да взе участие. След тяхното единодушие напълно самичък попълня анкетата на уеб страницата на Българска национална телевизия и минава предварителното изявление за претендентите.

Малчуганът бе един от двамата специфични участници в " Стани богат ", които се състезаваха вВ две следващи издания на играта — на 24 и 25 май. В стола на благосъстоянието седнаха най-възрастният и най-младият участник в „ Стани богат “, записани досега.

 

Веднага след края на играта на 86-годишния икономист Лукан Динов, на въпросите стартира да дава отговор осемгодишният Сава.



 

За присъединяване на Сава Попов в „ Стани богат “ за първи път бе изменена и конфигурацията на местата за водещия и участниците. Без право да дава отговор, подсказва или поучава, до Сава Попов ще седна неговият татко Павел. Той му помагаше в разсъжденията по този начин, че синът му самичък да стигне до правилния отговор.

Най-малкият участник в „ Стани богат “ този сезон свири на виола, обича да чете книги за митология и твърдо има вяра, че благосъстоянието не се мери единствено с пари.



 

 

България
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР