Кадър БНТРазкриха подробности за голяма трагедия край исторически наш град.

...
Кадър БНТРазкриха подробности за голяма трагедия край исторически наш град.
Коментари Харесай

Има следи от наранявания по тялото на откритото мъртво 15-годишно момиче

Кадър Българска национална телевизия

Разкриха детайлности за огромна покруса край исторически наш град. Както писахме, търсено 15-годишно момиче бе намерено мъртво край Велико Търнов. Тялото е било открито късно нощес в региона на известната " Къща на Алпиниста ". Опасната постройка се намира в скалиста околност наоколо до един от огромните квартали на града и от години в нея се събират хора, търсачи на мощни чувства

Това съобщиредава

Полицията работят по всички версии, които може да са довели до нещастието, в това число и убийство.

" Трупът е открит през вчерашния ден към 18.30 часа в безжизнено положение, под скалния венец на " Дом на алпиниста " от инцидентни минувачи. Изяснена е самоличността на момичето, това е оповестеното за издирване по-рано 15-годишно момиче от района, започнато е разследване за умишлено убийство, само че все още не можем да потвърдим, че става въпрос за такова. Работи се по всички версии - трагичен случай, самоубийство или умишлено убийство ", обявиха на брифинг от Окръжната прокуратура.

Извършва се още един оглед с присъединяване на алпинисти, претърсва се в допълнение за следи и материални доказателства. Аутопсията се прави сега и резултатът не е подготвен.

При първичния оглед има следи от пострадвания, които евентуално са разследване от рухването, допълват от прокуратурата. При огледа на място не са установени други следи, само че повода за гибелта ще стане ясна след аутопсията. Дали е паднала, дали е бутната или е скочила се обяснява. Намерен е интернационален паспорт на момичето горе на скалите, накъсан на дребни елементи. Няма арестуван по случая, не е привлечено обвинено лице.

Обявена е за издирване от родителите ѝ.

" Последно потърпевшата е била забелязана през вчерашния ден сутринта, към 7:30 часа в Горна Оряховица, видяла се е с нейна позната. На този стадий не може да се удостовери дали момичето е имало връзка с 40-годишен мъж. Снети са показания и разпити на очевидци. Възможно е и сама да е накъсала паспорта, допустимо е да е имала фамилни проблеми. Кога е настъпила гибелта ще стане ясно от правосъден доктор, след осъществяването на аутопсията, няма арестувано лице ", допълни наблюдаващият прокурор Радослав Косев.

Вчера в обществените мрежи се появи информация за изчезналото момиче от горнооряховското село Ресен, а близките ѝ призоваваха за подпомагане всеки, който може да има информация. Момичето е било ученичка в радиотехникума във Велико Търново, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР