кадър: БНТПредизборната кампания за местните избори вече започна. Това каза

...
кадър: БНТПредизборната кампания за местните избори вече започна. Това каза
Коментари Харесай

Политологът Първен Симеонов: Кампанията за местните избори е в ход, на ГЕРБ няма да им е лесно без Цветанов

кадър: Българска национална телевизия

Предизборната акция за локалните избори към този момент стартира. Това сподели в предаването „ Добър ден “ на Радио „ Фокус “ политологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп интернешънъл “.

Той посочи, че на идния избор залогът и за ръководещи, и за съпротива е висок. „ Залогът е огромен за ГЕРБ. Този път няма да им е толкоз елементарно като през 2015-та година, а и в този момент Цветан Цветанов го няма. За Българска социалистическа партия също залогът е огромен, тъй като оставката на Корнелия Нинова, въпреки и оттеглена след евроизборите, прави по този начин, че в този момент на локалните избори е длъжна да направи положително показване “, изясни Симеонов. Според него поради локалните избори няма лятна отмора за политиците. Към момента щабовете и централите обмислят и вземат решение какъв да е претендент. „ Ситуацията с чумата по свинете и пожарите също способства да няма лято за полиците. Политическият сезон от пролетта ще прелее в есента, когато са изборите “, сподели още Симеонов. По думите на политолога най-интересни ще бъдат конфликтите на вота в София и Пловдив.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР