Кадър: БНТПолитологът Димитър Ганев и социологът Стефан Георгиев коментираха в

...
Кадър: БНТПолитологът Димитър Ганев и социологът Стефан Георгиев коментираха в
Коментари Харесай

Политолог: Скандалите с апартаментите се превърнаха в политическа чума

Кадър: Българска национална телевизия

Политологът Димитър Ганев и социологът Стефан Георгиев разясниха в утринния блок на Българска национална телевизия „ Апартаментгейт “.

„ Две седмици продължава абсурда с евтините жилища на властта. Всеки ден излиза нещо ново. Последната офанзива е от през вчерашния ден и тя идва от самата ръководеща коалиция – казусът с Николина Ангелкова “, подсети Стефан Георгиев.

„ Скандал бих определил към този момент като политическа чума. Не помня по кое време сме имали толкоз нескончаем скандал. Винаги един скандал е покривал различен. Сега тази политическа чума не се знае по кое време ще бъде спряна. Част от елементарните българи също получават парцели на данъчни оценки. Имотния указател ще се трансформира в този момент в новите досиета. Оставката скоро ще претърпи инфлация и тя към този момент няма да стопира и тошира напрежението “, съобщи от своя страна Димитър Ганев.
„ Може би би трябвало да има законодателни промени, с цел да може имотните покупко-продажби да не се изповядват на данъчна оценка “, добави политологът.

„ Скандалът за мен е съпоставим с политическа злополука. Преди седмица говорихме за рецесия, само че към този момент се следи злополука, която наподобява на снежна топка. Вече не съм сигурен даже по какъв начин ще наподобяват изборите на 26 май “, добави Георгиев. Според него абсурдът към този момент в действителност е минал на едно друго равнище по отношение на нападките от Валери Симеонов към министър Ангелкова. Той даже го дефинира като метод за почистване на персонални сметки.

Ганев коментира наистина ли Корнелия Нинова е предложила на Михаил Миков 30 млн. лева. за лидерския пост в Българска социалистическа партия. „ Най – елементарно е един скандал да бъде захлюпен с различен. Дали обаче сагата с парцелите ще продължи с нови епизоди, нови лица или ще стартират да излизат фигури, които да удостоверяват или отхвърлят този рушвет, ще забележим скоро “, съобщи Ганев.

Според политолога най – евентуално на изборите на 26 май в резултат на свадите и на това, че те са в трети поред почивен ден да има оттегляне на гласоподаватели.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР