кадър БНТПарите на медиците и бонус COVID-19 за тези на

...
кадър БНТПарите на медиците и бонус COVID-19 за тези на
Коментари Харесай

Д-р Маджаров, БЛС: Като идвам на работа трябва да се боря за случка с COVID-19, за да получа бонус

кадър Българска национална телевизия

Парите на медиците и бонус " COVID-19 " за тези на " първа линия " не са " златен дъжд " за медиците. Това сподели пред Българска национална телевизия доктор Иван Маджаров - ръководител на БЛС.

  " Такъв вид проучвания би трябвало да накара и нас и всички, загрижени за опазването на здравето в страната да се отнесат почтено и искрено към бранша, загърбвайки финансовите опити - за сякаш ви даваме, но по едни критерии. Няма потребност от този вид подаяния, на които лекарите на практика не стават очевидци, а чуват единствено от малкия екран. Защото останалата част от популацията, живеейки все по-трудно в рецесията, остава с усещането, че се изсипва някакъв " златен дъжд " върху работещите в опазването на здравето, а всички други страдат. От началото на рецесията, не всички работещи на първа линия получават този
бонус, за разлика от други страни и скоро ще изнесем резултатите от изследване на Европейски Съюз по тематиката - какви ограничения започнаха държавите-членки, с цел да запазят здравните си системи ", изясни той, предаде actualno.com.

И в Спешните центрове се прави схемата - не всички получават, единствено някои. Излиза, че ръководителите на лечебното заведение - освен те, а и всички ръководители подават листата, само че той е по критерии, спуснати от Министерство на здравеопазването. А те ги имат съобразени с европейското условие, тъй като парите са от стратегии. Но не е това методът Би трябвало да се прибавят в случай че би трябвало пари. Представете си, че ние работим дружно, само че аз не получавам
бонус. Аз като пристигам на работа би трябвало да се боря за преживелица с COVID-19, с цел да ги получа. Не е морално да се случва, акцентира Маджаров.

За парите на лечебните заведения:

Болниците са получили 16% по-малко през първото полугодие по отношение на предходната година. Тенденцията вършим опит с министър Ангелов да я обърнем, и да създадем по този начин, че средствата да стигнат до лечебниците без значение за каква помощ.  

За ковид:

Инфекцията в обществените домове и тези за възрастни хора: Ще продължи да бъде по този начин. Този вирус е остроумен по тази причина, тъй като не  уврежда бързо, не убива бързо и не смъква на легло всеки, до който се допре. Истината е, че никой не можем да държим в стерилна среда, заплахата да срещнем вируса е огромна.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР