кадър: БНТПандемията показа, че имаме нужда от по-голяма площ вкъщи,

...
кадър: БНТПандемията показа, че имаме нужда от по-голяма площ вкъщи,
Коментари Харесай

Левон Хампарцумян: Има спекулативно надуване на цените

кадър: Българска национална телевизия

Пандемията сподели, че имаме потребност от по-голяма повърхност у дома, сподели Хампарцумян.

Банките би трябвало да бъдат добре, тъй като другояче ни чака злополука. Това съобщи банкерът Левон Хампарцумян в утринния блок на Българска национална телевизия.

По думите му банките работят с към 20% личен капитал, а всички останали пари, с които оперират, са наши. Банките са огледало и функционалност на представянето на съответната стопанска система, посочи Хампарцумян.Банките ще имат работа в положителни и неприятни години. Ключът на проекта за възобновяване е не, че парите ще минат през банките, а защо ще се употребяват, изясни банкерът.

" Ако беше същински картел, щеше да бъде неприятно ", посочи Левон Хампарцумян и увери, че към момента икономическа рецесия няма. Според него инфлацията ще бъде умерена и изтеглена във времето. " Ако инфлацията е спекулативно по-скоро хората ще спрат да купуват даден артикул. Ако подстригването е 50 лв., хората ще пуснат талибански бради и коси ", безапелационен бе Хампарцумян.

Той е на мнение, че има спекулативно надуване на цените, само че няма подозрение, че инфлацията удря по-различен метод с релативно невисок приход. Той уточни, че всеобщото пазаруване на жилища не е излаз от инфлацията. Апартаменти би трябвало да се купуват от хората, на които им би трябвало и тези, които могат да си го разрешат ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР