Кадър: БНТОблачно, валежи и силен вятър в части от страната

...
Кадър: БНТОблачно, валежи и силен вятър в части от страната
Коментари Харесай

Облачно, валежи и силен вятър в части от страната днес

Кадър: Българска национална телевизия

Облачно, превалявания и мощен вятър в елементи от страната през днешния ден. Това е прогнозата, която дават синоптиците за деня.

Код жълто за обилни количества е в действие в югозападните региони. Предупреждение от първа степен е издадено и за североизточната половина от страната, само че за доста мощен вятър от изток-североизток.

Минималните температури ще са сред 3° и 8°, малко по-високи по южното Черноморие, оптималните температури ще са сред 6° и 11°.

След обяд преваляванията ще обзет и Централна България, а през нощта против вторник тук-там в западната половина от страната дъждът ще премине в сняг.

В планините ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. В масивите от Югозападна България количествата ще са обилни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен южен вятър и по здрач и през нощта по проходите ще има условия за навявания.

Във вторник ще продължи да вали единствено в Източна България, а в североизточните региони дъждът краткотрайно ще минава или ще се примесва със сняг. Предимно облачно ще се задържи и през идващите дни, тук-там с превалявания, само че температурите ще се покачват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР