Кадър: БНТНай-красивата синоптичка на БНТ Ева Кикерезова живее втори живот,

...
Кадър: БНТНай-красивата синоптичка на БНТ Ева Кикерезова живее втори живот,
Коментари Харесай

Синоптичката Ева Кикерезова: Съпругът ми ме спаси от удавяне. Благодаря ти, Яворе, че си до мен

Кадър: Българска национална телевизия

Най-красивата синоптичка на Българска национална телевизия Ева Кикерезова живее втори живот, откакто бе избавена от удавяне на българското Черноморие, написа varna24.bg.

От близо седмица вятърът по морето е извънредно мощен и подвига огромни талази с мъртво неспокойствие, което е извънредно рисково. На всички избавителни постове от дни се вее червен байрак, само че все пак смелчаци не липсват. Сред тях е и синоптичката, която взема решение да се изкъпе за последно, преди да тръгне към София. Спасява я вторият й брачен партньор, който е бил избавител в Съединени американски щати.

Ето какво написа тя във Facebook:

" Много се чудех дали да ви споделя следната история, тъй като е много персонална и е от преди няколко часа, само че ще го направя в символ на благодарност и признателност... Днес ни беше последният ден на плажа, а морето беше луксозно, с бурни талази - съвършено за гмуркане под тях. Някъде към края на деня, когато към този момент нямаше съвсем никой на плажа, мъжът ми ми сподели: “Искаш ли за последно да влезем? " - Исках и още по какъв начин... Цял ден гледах по какъв начин всички деца се забавляваха, а и въпреки всичко - за последно ще ни е... Влязохме и беше ужасно. Изкарахме може би към 20 минути. Аз постоянно съм била много уверена във водата и със самочувствие, че плавам добре. Без да се усетя обаче, за секунди попаднах в нещо, което по-късно разбрах, че се назовава рип и стартира да ме тегли във вътрешността. Междувременно вълните станаха големи и доста мощни. Разбиваха се доста бързо една след друга и таман да си поема въздух, незабавно ме засипваше друга.

Опитвах се да хвана някоя вълна, която да ми помогне да изляза напред, само че другата откъм гърба ме дърпаше още повече във вътрешността. Не мога да ви опиша с думи това възприятие, в което за първи път осъзнаваш какъв брой си безпомощен и беззащитен. Не можеш да викаш, тъй като нямаш въздух, няма и по какъв начин да те чуят, а и може би бях към този момент много във вътрешността. Усещах, че се давя. В този миг от някъде се появи мъжът ми Django Bezokov, който се опита първоначално да ме хване за ръка и да ме издърпа, само че беше безусловно безрезултатно. Опитен плувец и мощен мъж е, а и най-важното - бил е две години избавител на Атлантическия океан в Щатите. Аз обаче към този момент нямах съвсем никакви сили, нямах и въздух. Той се опитваше да ме повдига над вълните, най-малко да поема по-лесно въздух и да не се нагълтам с прекомерно доста вода, само че беше на практика невероятно. Тогава предприе друга тактичност и стартира да ме избутва с всяка последваща вълна. Чувах единствено - “Ева, имаш ли дъно? Ева, идва нова, поеми въздух! Ева, дъното! Пробвай да стъпиш на дъното! "

А аз просто нямах дъно или тъкмо го допирах за момент и още веднъж ми се загубваше, което означаваше, че ще ме захлупи идната вълна. Дъх нямах, сили нямах, единствено усещах по какъв начин ме хващаше през кръста и се опитваше да ме избута с вълните, като от самото начало ми споделяше да се опитам да плавам с тях, а аз не можех и не можех... Не знам след какъв брой опита, усетих това дъно, и започнах да плавам. Беше съумял да ме избута встрани от мощното течение... Веднага мина пред мен и ме издърпа и най-сетне съумях да поема въздух. Извади ме на брега, а аз можех единствено да вдишвам, да кашлям водата, която поех и да рева в него...

Да рева и да му благодаря, че ме извади от най-опасната обстановка, която до този миг животът ми е предложил. Беше ужасно! Никога до в този момент не бях изпитвала подобен боязън за живота си и в никакъв случай до в този момент не се бях чувствала толкоз безсилна и оскъдна пред природата... Благодаря ти, Яворе! Спасявал си толкоз доста животи в Америка, а в този момент избави и моя. Без теб в този момент щях да съм просто част от черната статистика. Благодаря ти, че си до мен! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР