Кадър: БНТМнозина американци държат на правото да притежават оръжията си

...
Кадър: БНТМнозина американци държат на правото да притежават оръжията си
Коментари Харесай

Джо Байдън: Твърде много американци умират от насилие всеки ден

Кадър: Българска национална телевизия

Мнозина американци държат на правото да имат оръжията си и даже купуваха повече след началото на пандемията.

Насилието с потребление на огнестрелни оръжия наранява душата на американската нация, сподели Джо Байдън в изказване, като подреди знамената на федералните публични здания да бъдат свалени на половина, съобщи Асошиейтед прес.

" Твърде доста американци умират от принуждение всеки ден ", съобщи с горест президентът демократ след нападението, при което починаха 8 души.

Стрелбата в град Индианаполис, прочут с автомобилните си надпревари, последва поредност от сходни нещастия през последните седмици, които от време на време съживяват дебата за усилване на контрола над огнестрелните оръжия, отбелязва Агенция Франс Прес, представени от Българска телеграфна агенция.

В началото на април Байдън дефинира насилието с потребление на огнестрелни оръжия като " зараза " и " интернационален срам " и разгласи ограничения за надзор върху огнестрелните оръжия в Съединени американски щати. Те обаче са лимитирани заради компликацията да бъде уверен Конгреса да одобри по-смели решения, имайки поради дребното болшинство на Демократическата партия. 

Полицията в американския град Индианаполис разпознава причинителя на нападението против обект на куриерската компания " ФедЕкс " като млад мъж, на възраст сред 20 и 30 години, съобщи Асошиейтед прес. Началникът на полицията Рандал Тейлър акцентира, че доста от чиновниците в обекта, където беше осъществено снощното нахлуване, са от сикхската общественост.

Тейлър направи това изказване в хотел, където членове на фамилиите чакат вести за околните си. Той добави, че ще остане с тях, до момента в който получат повече информация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР