Кадър БНТКакво да ви кажа - и мен, като всички,

...
Кадър БНТКакво да ви кажа - и мен, като всички,
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред народа: Яд ме е, срам ме е! Грешката е моя!

Кадър Българска национална телевизия

Какво да ви кажа - и мен, като всички, ме е гняв! В момента тъкмо това правим  - желаеме излаз от свадите. Затова всеки попаднал в такава обстановка, всеки, който не е мислил с главата си, или всеки, поддал се на манталитета си, или решил, че всичко му е разрешено - да си понесе най-тежки санкции и отговорности. Защото подаването на оставки и махането от всички държавни постове на десетки хора сега е половината от работата. Аз мога да подсигурявам на българските жители, че няма да остане ненаказан човек. В момента Министерство на вътрешните работи, прокурорите също работят, една стратегия, която отвън огромните курорти, която даваше прелестна опция на тези наши китни наши естествени забележителности да се създадат къщи за посетители и да идват българи, чужденци, единствено че някои тарикати решили да се възползват от това. Това разяснява министър председателят Бойко Борисов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

Или ще върнат парите, или ще им бъдат иззети, а тези, които са злоупотребили им се търси наказателна отговорност. Това мога да подсигурявам на българите. Яд ме е, позор ме е, грешката е моя, тъй като аз нито един път не отидох на посетители на нито един мой министър, сътрудник, кмет, регионален шеф, нито един път. Ако бях отишъл  да видя, сигурно щях да взема доста по-рано ограничения. Тук желая да благодаря на свободните мидии в България, тъй като те демонстрираха, че са свободни и със своите следствия демонстрираха доста недъзи. Трябва да ви уверя, че до дъно ще бъде направено всичко, с цел да се възцари и справедливостта, и всяка една корист. За 1 лев да е - ще бъдат върнати или иззети. И това се прави сега, разяснява Борисов.

Няма по какъв начин да знам кой къде живее. Може би е моя грешката, тъй като съм го позволил. Всеки си попълня данъчната декларация и всеки си носи отговорност. Аз съм се родил и пребивавам в къщата си в Банкя - там пребивавам и там ще пребивавам до момента в който умра. Колко ми остават -  10-15 години, ще пребивавам там, уточни той. 

Аз не съм разрешил един лев да се даде за къщата, в която пребивавам, добави той.

Така че единствен излаз от обстановката е справедловист, разяснява Борисов последните кавги. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР