Кадър: БНТЖена от Банско премина през огражденията на поставения под

...
Кадър: БНТЖена от Банско премина през огражденията на поставения под
Коментари Харесай

Жена от Банско премина през блокадата и роди здраво бебе въпреки китайския коронавирус

Кадър: Българска национална телевизия

Жена от Банско мина през огражденията на поставения под карантина град, с цел да бъде превозена до болничното заведение в Разлог, оповестява Българска национална телевизия.

Младата жена роди крепко момченце. И майката и бебето са в положително здравословно положение, написа Флагман.бг.

Тъй като идва от единствения град, подложен под карантина, младата майка е изолирана от другите пациентки.

„ Бяха спазени безусловно всички ограничения при тези условия. Така че дамата е настанена в независима стая. Обслужва се съгласно предписанията, с калцуни, маски, престилки специфични “, сподели началникът на АГ поделение в МБАЛ – Разлог доктор Радка Божикова.

26 - годишната жена е от украински генезис и от няколко месеца работи живее и работи в Банско със своя брачен партньор. На Благовещение в същото родилно поделение проплака още едно момченце, на жена от Разлог.

Двете бебета, родени през вчерашния ден в болничното заведение в Разлог към този момент имат и имена. Едното ще се споделя Йоан, а другото Данаил.

Майката на бебето, което ще живее в Банско, ще бъде изписана след 5 дни. Те ще бъдат превозени още веднъж с кола на Спешен център до дома им в курорта, който продължава да бъде под карантина.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР