Кадър БНТИзпусната е една невидима граница между проблемът и паниката.

...
Кадър БНТИзпусната е една невидима граница между проблемът и паниката.
Коментари Харесай

Доц. Околийски: Здравите хора да не носят маски

Кадър Българска национална телевизия

Изпусната е една невидима граница сред казусът и суматохата. Не богатите купуват, а бедните и то пенсионери се запасяват с фасул, леща и ориз. Това съобщи в ефира на БНТ доц. Михаил Околийски от СЗО във връзка ковид и неговото разпространяване, съобщи вести.бг.

" Надеждата ти ни е, че вирусът ще се ограничи, той се популяризира по-трудно от сезонния грип, само че смъртността му е по-висока. Китай сподели, че при съответни ограничения - болестта може да се ограничи ", съобщи Околийски. 

По думите му имаме с какво да се похвалим, а точно, че няма ковид у нас. " СЗО не предлага използването на маски от здрави хора, тъй като непрекъснато ги наместват и пипат, а това ги компрометира. На Запад хора с маски по летищата няма, единствено в България. Хората са деликатни, само че никой не е обезпокоен. Трябва да се съблюдава хигиена ", акцентира още той.  

Трябва да се замислим за нашето здраве и всички опасности, които поемаме - като пушенето, пиенето и карането с превишена скорост. Най-голямата опасност сега, сякаш, е коронавирусът, сподели още представителят на СЗО у нас. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР