Кадър БНТИзползването на името Коалиция за България не е имало

...
Кадър БНТИзползването на името Коалиция за България не е имало
Коментари Харесай

Румен Петков: ЦИК се забави с резултатите, за да се донагласят нещата

Кадър Българска национална телевизия

Използването на името Коалиция за България не е имало за цел да подведе гласоподавателите. Тази ненавист ляво против ляво отблъсна доста гласоподаватели. Вместо да се концентрираме върху неуспеха в ръководството на ГЕРБ, върху свадите, Българска социалистическа партия се занимаваше с Коалиция за България. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия водачът на АБВ Румен Петков, съобщи вести.бг.

Имам известни подозрения в изборния резултат. Има 80 000 невалидни бюлетини. Това повтаря жесток % от предните избори, само че не прави впчатление на никой в Народното събрание. В една секция ние имаме два гласа, а в идващия протокол от там написа, че имаме 17 преференции. Ясно е, че забавянето на ЦИК е излишно и то се прави, с цел да се донагласят нещата, съобщи Петков.

Нередовен е методът по организацията и провеждането на изборите и това е заложено в Изборния кодекс, сподели още водачът на АБВ.

Според него ниската изборна интензивност значи, че всички ангажирани носят виновност за това, че не са обяснили какви са опциите на страната ни като член на Европейския съюз. Това чувство за самодостатъчност в този извратен политически модел ни води дотук, съобщи Румен Петков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР