Кадър - БНТИмахме някакви технически проблеми в началото. Но на

...
Кадър - БНТИмахме някакви технически проблеми в началото. Но на
Коментари Харесай

Съветник на регионалния министър за електронните винетки: Проблемът бе минимален

Кадър - Българска национална телевизия

Имахме някакви механически проблеми първоначално. Но на фона на продадените винетки, не мога да кажа, че тези проблеми са важали за всички купувачи. Днес сътрудниците от АПИ обясниха доста хубаво обстановката и в действителност няма гратисен интервал. Не споделям, че няма проблем, само че не мога да кажа кой би трябвало да понесе отговорност. Проблемът е най-малък и не би трябвало да се генерализира. Поднасяме своите извинения на всички, които са изтърпели неудобства.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Радослав Николов, консултант на районния министър Петя Аврамова. " С малко по-бавни темпове бяха открити техническите и организационните проблеми. От другата седмица в цялата страна, по всички бензиностанции, по всички гранични пунктове ще има машини за винетки. Няма гратисен интервал за шофиране без винетки. Всички сътрудници ще имат право да стопират и да ревизират.

Аз не виждам все още някакъв проблем да се закупи винетка - уеб сайтът работи, мобилното приложение работи, терминалите за самообслужване работят. Имаше механически и организационни проблеми, само че те бяха коментирани доста необятно. В момента сигурността на системата е безусловно обезпечена. Всеки съзнателен жител може да си закупи винетка. Взимаме под внимание всички пропуски и неточности ", подсигурява Николов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР