кадър: БНТГолямото чакане за Англия свърши и трите лъва се

...
кадър: БНТГолямото чакане за Англия свърши и трите лъва се
Коментари Харесай

Продължава спорът дали е имало дузпа за Англия

кадър: Българска национална телевизия

Голямото очакване за Англия свърши и " трите лъва " се класираха на първия си край на огромно състезание от 1966 година насам. Това се случи, откакто селекцията на Гарет Саутгейт надви с 2:1 над Дания след продължения.

Решението на съдията Дани Маккели да даде дузпа в интерес на Англия в 104-ата минута провокира доста мнения. Датчаните не одобриха отсъждането му и дълго стачкуваха. В последна сметка обстановката бе тествана с ВАР и решението беше доказано, макар че ситуацията бе много противоречива, предава Гонг.

Рахийм Стърлинг бе препънат леко от Йоаким Андерсен, а за съдията това беше задоволително да отсъди углавен удар. С осъществяването се зае капитанът Хари Кейн. Нападателят на Тотнъм стреля, само че Шмайхел отрази удара в долния му ляв ъгъл. Все отново топката стигна назад до Кейн, който този път бе безмилостен от близко за 2:1.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР