Кадър: БНТДепутатът от ГЕРБ Александър Ненков и колегата му от

...
Кадър: БНТДепутатът от ГЕРБ Александър Ненков и колегата му от
Коментари Харесай

Александър Ненков: ГЕРБ винаги е била компромисна партия

Кадър: Българска национална телевизия

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков и сътрудника му от Българска социалистическа партия Филип Попов разясниха пред Българска национална телевизия за какво няма да има машинно гласуване на локалния избор.

Ненков подсети, че при изборите за кмет има доста гласувания – да вземем за пример в София.

„ Не имам вяра хората да са комплицирани по отношение на това дали ще има машини или няма да има на локалния избор “, добави той.

Филип Попов разяснява премахването на опцията за машинен избор като „ иди ми пристигна ми “. „ Две крачки напред и една обратно не приказва за съществуването на устойчиво ръководство “, добави депутатът.

„ Шест години приказваме към този момент за това машинно гласоподаване. Тези доводи, които в този момент се акцентират в този момент, можеше да се кажат преди две години. В редица страни има машинно гласоподаване. Машинното гласоподаване не е метод за решение на изборния развой, само че е стъпка в вярната посока “, сподели Попов.

„ Много направиха ГЕРБ за локалните избори– едното левче дотация, без машини “, заключи той.

Двамата разясниха и намаляването на партийната дотация и ветото на президента върху закона. " ГЕРБ постоянно е била компромисна партия. Стъпка обратно обаче няма да има ", сподели Ненков.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР