Кадър: БНТДепутатът от ГЕРБ Александър Иванов определи бюджета за следващата

...
Кадър: БНТДепутатът от ГЕРБ Александър Иванов определи бюджета за следващата
Коментари Харесай

Александър Иванов, ГЕРБ: Не мисля, че бюджетът е разточителен и се раздават пари на калпак

Кадър: Българска национална телевизия

Депутатът от ГЕРБ Александър Иванов дефинира бюджета за идната година като реален, защото с него се покачват приходите на хората.

  

За мен бюджетът е реален. Нормално е опозицията да не го утвърждава. Това е бюджет изработен в миг на здравна и икономическа рецесия, които безспорно ще се отразят на България.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Александър Иванов, който разяснява признатия на първо четене държавен бюджет за 2021 година, написа Novini.bg.

" Не мисля, че бюджетът е ляв, разхитителен и че се раздават пари на калпак. Това е бюджет, с който подкрепяме хората по време на пандемията. Българските пенсионери и работещите жители чакаха покачването на пенсиите и приходите. Това беше заложено и в нашата управническа стратегия, която изпълняваме. Българските жители ще се почувстват по-добре по време на пандемията с повече пари в джоба. Това е задачата на този бюджет - да запазим и повишим приходите на хората ", безапелационен бе той.

" За мен няма да влезем в дългова серпантина. Последният заем бе взет при извънредно положителни условия. Мерките на държавното управление работят и от ден на ден доближават до бизнеса и жителите. Мярката 60/40 резервира работните места на хиляди българи. За мен никой по света не беше квалифициран за тази коронакриза. Правителството прави всичко допустимо да реагира съответно. Това е повода от ГЕРБ да внесем сред първо и второ четене на бюджета предложение безусловно всички лекари да получават по 600 лв. месечно в допълнение към заплатите си през цялата последваща година, медицинските сестри да получават по 360 лв., а санитарите по 120 лв..

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР