кадър БНТБорбата срещу измененията на климата и ядрените оръжия са

...
кадър БНТБорбата срещу измененията на климата и ядрените оръжия са
Коментари Харесай

Байдън: Отношенията на САЩ и Русия трябва да са срещу ядрените оръжия и измененията на климата

кадър Българска национална телевизия

Борбата против промените на климата и нуклеарните оръжия са двете цели, към които би трябвало да се градят връзките сред Русия и Америка. Това е мнението на Джо Байдън, предаде ТАСС, представен от eurocom.bg.

„ Ясно заявих на президента Владимир Путин в Русия, че връзките с Америка би трябвало да бъдат постоянни и предсказуеми, би трябвало да можем да си сътрудничим там, където имаме ползи - във връзка с неразпространението на нуклеарното оръжие и изменението на климата “, сподели президентът.

Що се отнася до различията сред страните, Байдън твърди, че ще отговори на вероятни „ хакерски атаки или интервенция в американската стопанска система “. „ И знам, че ще реагираме на съответни дейности, които са в ущърб на американските ползи “, добави президентът на Съединени американски щати.

А останалата част на света не чака. Имаме още доста работа и би трябвало да действаме бързо и оперативно “, споделя Байдън. Той съобщи, че по време на европейското си турне е приказвал за „ нуждата Китай да се преценява с сходни правила за държание за световната стопанска система на XXI век “.

„ Същността на всичко това у нас и в чужбина е, че ние потвърждаваме, че нашата народна власт може да работи за богатството на хората, когато автократите се обзалагат, че не можем да създадем това. Но имаме още доста работа “, добави ръководителят на администрацията на Вашингтон.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР