Кадър БНТБайдън и съпругата му Джил бяха публично ваксинирани в

...
Кадър БНТБайдън и съпругата му Джил бяха публично ваксинирани в
Коментари Харесай

Байдън: най-мрачните дни в борбата срещу пандемията Covid-19 все още предстоят

Кадър Българска национална телевизия

Байдън и брачната половинка му Джил бяха обществено имунизирани в понеделник в щата Делауер, " с цел да изпратят ясно обръщение към обществеността, че това е безвредно. Ето какво разгласи през днешния ден новият президент:

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън акцентира във вторник, че  за справяне с икономическите последствия от коронавирусната рецесия, признато след месеци на закъснение, е " надалеч от съвършенното “, и акцентира, че Съединени американски щати се нуждаят от повече средства за битка с пандемията.

По време на изявление в Уилмингтън, Делауеър, Джо Байдън означи, че " най-мрачните дни " в битката против пандемията Covid-19 към момента предстоят и разгласи, че администрацията му ще излезе с проект за справяне с коронавирусната рецесия при започване на 2021 година.

Той предизвести, че имунизацията против ковид в Съединени американски щати ще бъде " едно от най-големите оперативни провокации ", с които страната се е сблъсквала, и прикани жителите да създадат всичко допустимо, с цел да лимитират разпространяването на инфекцията, до момента в който не стане допустима всеобщата имунизация.

Неговата администрация има за цел да имунизира 300-те милиона американски жители против ковид до края на 2021 година.

За обезпечаването на задоволително ваксини ще са нужни " милиарди долари ", сподели Байдън на конференцията, добавяйки, че се надява " голямото болшинство " от Конгреса на Съединени американски щати да успее да си сътрудничи за бъдещи пакети от помощи, от които страната се нуждае в борбата си против пандемията.

Неговата администрация ще " отговори уместно " във връзка с последните хакерски атаки против Съединени американски щати, съобщи Байдън и акцентира, че има доста способи да отговори на офанзивата, само че първо желае да разбере кой е виновен за нея.

В диалог с пресата определеният президент добави, че вредите от кибернападението занапред ще се дефинират и че естеството на нарушаванията би трябвало да бъде деликатно проучено, преди да бъде взето решение. Освен това Байдън означи, че Съединени американски щати би трябвало да призоват интернационалната общественост и нейните съдружници да осъдят хакерските атаки.

Запитан за какво отхвърля да каже по какъв начин ще реагира, Байдън отговори: " Ние не седим тук и да приказваме, че ще ви ударим с нуклеарно оръжие ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР