Кадър БНТАрестът на екоминистър Нено Димов е доста публичен. Но

...
Кадър БНТАрестът на екоминистър Нено Димов е доста публичен. Но
Коментари Харесай

Депутат от БСП цитира Цветан Цветанов за кризата в ГЕРБ

Кадър Българска национална телевизия

Арестът на екоминистър Нено Димов е много обществен. Но да не залъгваме българските жители, че това ще реши казусът. Това разяснява депутатът Стефан Бурджев от Българска социалистическа партия, представен от вести.бг.

" Ние задодохме дневния ред и провокирахме страната да вземе ограничения ", съобщи той в предаването " Още от деня " във връзка импортирания избор на съмнение поради водната рецесия в Перник.

Бурджев е безапелационен, че държавното управление е обхваното от корупция и с изключение на в бранш екология, проблеми има и в опазването на здравето.

" Всички надолу по йерархията са проверявали, докладвали, на този министър. Къде е отговорносттта надолу по веригата? 100 000 души страдат и се бият пред водоноските, не сме в 17 в. ", разяснява още депутатът.

Стефан Бурджев акцентира, че Българска социалистическа партия ще се бори за онеправданите. И подсети, че по тематиката с рецесията във водата социалистите са внесли над 60 сложени въпроса по тематиката за боклука, въздуха и водата. Според него обстановката в Перник е сериозна, тъй като не просто цялостен град е без вода, само че има опасност 1500 души да останат без работа от Стомана-Перник.

На въпрос дали чака Българска социалистическа партия да пробие с вота на съмнение, Бурджев сподели: Ние постоянно имаме вяра да свалим това държавно управление. Той даже цитира някогашния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов, който през днешния ден пред БНР съобщи, че такава тежка рецесия в ГЕРБ до момента не е имало.

" Самият той опроверга тезата, че това е сюжет ", разяснява още Бурджев.

Депутатът от Българска социалистическа партия разгласи, че в петък предстоят диалози с Движение за права и свободи и " Воля " в търсене на поддръжка за вота на съмнение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner (преди 1 минута) Рейтинг: 94 | Одобрение: -46 Всички комунисти би трябвало да бъдат изселени на Меркурий и там да градят комунизма и живеят ДОСТОЙНО за СВОЯ сметка! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР