Кадър БНТАдвокатите на Джо Байдън охладиха амбициите на Доналд Тръмп

...
Кадър БНТАдвокатите на Джо Байдън охладиха амбициите на Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Юристите на Байдън: Исковете на Тръмп в Джорджия няма да променят резултатите от президентските избори

Кадър Българска национална телевизия

Адвокатите на Джо Байдън охладиха упоритостите на Доналд Тръмп да завоюва искове, с които да промени резултатите от изборите за президент на Съединени американски щати.

Екипът от адвокати на определения за президент на САЩ Джо Байдън заяви, че исковете на президента Доналд Тръмп в Джорджия няма да доведат до смяна на резултата от американските президентски избори в този щат, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Предизборният щаб на Тръмп съобщи пред съда, че изборите в Джорджия са били помрачени от измами и изиска второ наново броене на гласовете, откакто в границите на първото наново броене бе открито, че Байдън печели в този щат с над 12 хиляди гласа.

Междувременно стана ясно, че американският президент е събрал посредством своята акция и комитети за деяние минимум 150 милиона $ след изборите в Съединени американски щати при нападателна акция за набиране на средства измежду последователите му, ядосани от изказванията за машинация при гласуването, съобщи ДПА.

В. " Ню Йорк таймс " цитира осведомен източник, съгласно който Тръмп е събрал 170 милиона $ през ноември.

Изданието отбелязва, че методът, по който акцията е желала даренията, значи, че множеството от парите, събрани след средата на предишния месец, може би отиват в новия комитет за политическо деяние " Спасете Америка ", който може да бъде употребен за финансиране на политическите действия на Тръмп. Част от всяко подаяние отива за Националния комитет на републиканците.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР