Кадър: БНТЗадържани са най-висшите служители на МВР, които би трябвало

...
Кадър: БНТЗадържани са най-висшите служители на МВР, които би трябвало
Коментари Харесай

Иван Гешев в Панорама: Още двама президентски съветници са разпитани, иззет е мобилен телефон на единия от тях

Кадър: Българска национална телевизия

" Задържани са най-висшите чиновници на Министерство на вътрешните работи, които би трябвало да противодействат против трафика и разпространяването на опиати. Те са дългогодишни чиновниците на Министерство на вътрешните работи и знаят по какъв начин работят службите и прокуратурата. За страдание, се оказва, че са на хранилка в незаконния свят. "

Това съобщи в студиото на  " Панорама "  по Българска национална телевизия основният прокурор  Иван Гешев .

Имало е логистика при трафика на опиати, удряне на техни сътрудници, обещания и за протекция и така нататък, добави Гешев

" Помагали са на всички, които си заплащат. В някаква степен са били на крачка да компроментират доверието към българските служби в страни от някои партньорски страни ".

Във вторник беше конфискуван мобилния телефон на различен консултант на президента, през вчерашния ден беше разпитан трети президентски консултант. Някой да разбра това нещо? Двама съветници и един секретар на президента са разпитани в качеството им на очевидци по разнообразни каузи. Това са естествени дейности, заяви  Иван Гешев .

Главният прокурор разяснява и обвиняването на президента, че влиза в политическата игра на страната на премиера, написа dunavmost.com.

" Българският президент е политик и се причислява към една поредност от политически изявления. Характерното за българския политически живот е, че постоянно грешката е в другия. Когато допре до твоята партия, нещата се обръщат ", допълни Гешев.

" В СГП има формирана инспекция по този случай, доколкото съм известен с една поредност от фотография ", съобщи Гешев по отношение на записа, за който има изказвания, че се чува гласа на премиера Борисов.

" Максимално открити сме към българското общество. По невиждан метод ".

Обвинител номер 1 у нас разяснява и абсурда с есемес чатове сред съветника на президента Пламен Узунов и обвинения предприемач Пламен Бобоков.

" 7 дни преди да бъде оповестено публично, един предприемач получава решение на Върховен административен съд. Представете си какво би станало, в случай че това се случи във Франция? Аз не давам отговор за кадровата политика на президентството, на Министерски съвет. Моята работа е да дефинирам задачите и дилемите на прокуратурата, а те са да няма недосегаеми лица.

Нашето законодателство е най-старото европейско законодателство в целия Европейски Съюз. Ще изтъквам госпожа Кьовеши, която ми сподели, че с въдица не може да се лови слон. А ние в България тъкмо това вършим ".

Гешев изясни, че цитатът му, че е инструмент на Господ, е погрешно изваден от подтекста. Прокурорът е имал в поради, че всеки набожен човек е инструмент в ръцете на Господ.

Политика на прокуратурата е стандартът във връзка с всички сигнали да е идентичен, безапелационен е основният прокурор.

" Ние знаем против какво се изправяме. Знаем медийните и политическите офанзиви, знаем кой им заплаща. Знаем какво ще понесат фамилиите ни и напрежението за тях ".

Гешев напомни, че има  наказани прокурори  и прокуратурата може да образува такива следствия. Аз знам, че и в моето стадо има мърша, призна основният прокурор.

Той разяснява случая с русенския прокурор Николай Николов, който подаде оставка, откакто беше забъркан в скандал за лобиране да бъде определен за областен прокурор на Русе чрез Пламен Бобоков.

" Да, ясно е че за него е лобирано, че е имало опит за въздействане върху Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет. Но този човек има може би някаква капчица достолепие или чест, тъй като си подаде оставката ".

Хората, които нямат морал, седят най-долу в класацията ми, безапелационен е  Иван Гешев .

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР