Кадър: БНТСъс сигурност не съм аз топлата връзка между БСП

...
Кадър: БНТСъс сигурност не съм аз топлата връзка между БСП
Коментари Харесай

Иво Христов: Не съм аз топлата връзка между БСП и президента Румен Радев

Кадър: Българска национална телевизия

" Със сигурност не съм аз топлата връзка сред Българска социалистическа партия и президента Румен Радев ", съобщи в утринния блок на БНТ кандидатът за евродепутат от Българска социалистическа партия Иво Христов.

" Няма напрежение сред мен и Радев ", добави той и разясни, че в никакъв случай не се е отмятал от уговорката си към президента.

" Към момента политическата обстановка е такава, че има два мастодонта - единият ГЕРБ и Българска социалистическа партия, която единствена е в позиция да промени клишето. Българска социалистическа партия е над 100-годишна и е единствената оживяла от зората на прехода до през днешния ден партия. Но в случай че на тези избори, листата на Българска социалистическа партия за България не победи, надали ще има последващи избори. На едни последващи избори ще легитимираме назначенците на ГЕРБ ", съобщи Христов.

" Журналистическа и гражданска героизъм е да приказваш истината. Днес Българска социалистическа партия се промени. Към момента Българска социалистическа партия е единствената вяра за запазване на демокрацията в България ", сподели Иво Христов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР