кадър: БНТРадвам се, щастлива съм, че хората откликват на този

...
кадър: БНТРадвам се, щастлива съм, че хората откликват на този
Коментари Харесай

Ивет Горанова и Стойка Кръстева стават почетни граждани на Плевен

кадър: Българска национална телевизия

" Радвам се, щастлива съм, че хората откликват на този труд и се гордеят, допускам, щом са тук, че са българи ", сподели и Стойка Кръстева.

В чест на олимпийските ни шампионки обилна заря озари небето над Плевен.

По шампионски посрещахатази вечер олимпийските ни медалистки Ивет Григорова и Стойка Кръстева в Плевен. Предстои и златните ни девойки да бъдат удостоени с най-високото звание на града " Почетен жител на Плевен ".

Еуфорията от достиженията на нашите спортисти на Олимпиадата в Токио въобще не е отминала. Златните Ивет и Стойка бяха посрещнати в Плевен на площад " Възраждане " с национални песни и ритми в осъществяване на Северняшкия оркестър. Да се допрян до борбения им дух и гений пристигнаха стотици плевенчани и посетители на града.

Първи ги поздравиха най-младите спортисти на Плевен, предава Българска национална телевизия. Припомняме, че Ивет Горанова три пъти е била състезател №1 на този град. С идването си тук златните Ивет и Стойка не съумяха да сдържат сълзите си от топлото посрещане и с горделивост посочваха своите медали - медали, извоювани с доста твърдоглав труд и ограничения.

" Един олимпийски първенец мечтае да реализира всеки един връх в спорта и аз към момента нямам европейска и международна купа. Това ще ми е новата цел, тези два върха да реализира и към момента не съм мислила коя ще е другата ми още по-голяма цел от златния ми олимпийски орден ", показа Ивет Горанова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР