Кадър: БНТПод думата УЖ разбирайте това: тези деца ги представят

...
Кадър: БНТПод думата УЖ разбирайте това: тези деца ги представят
Коментари Харесай

Валери Симеонов обясни какво значи изразът Уж болни деца

Кадър: Българска национална телевизия

" Под думата " УЖ " разбирайте това: тези деца ги показват като заболели, те в действителност са заболели, само че майките им ги държат на улицата от заран до вечер. С какво майчинско възприятие ще държиш болно дете на открито, без значение от атмосферните условия? Това дете би трябвало да се храни, то има физиологични потребности. Аз не слагам ситуацията на децата под подозрение ", съобщи вицепремиерът Валери Симеонов в ефира на Българска национална телевизия.

" Не съм човек с неестествени усещания, аз ги виждам тези деца, че са с деформации, всички ги виждат. Те са с деформирани крака, държанието им се отклонява от естественото, имат тикове, децата са освен заболели, те са повредени. Смятате ли, че естествен човек, ще отхвърли тяхното положение? Аз го споделям в смисъл, че с тях се спекулира и, че откакто те са заболели тези майки не поставят грижите ". 

" От мен никой не желае опрощение, те желаят оставка, в случай че можеше дори да ме обесят на бесило в Министерския съвет, щяха да са най-доволни. Ако бях се извинил никой нямаше да повярва, че е откровено ", добави още той на въпроса " Защо не се е извинил? ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР