кадър: БНТПирогов е болница, отворена за всички. Няма как да

...
кадър: БНТПирогов е болница, отворена за всички. Няма как да
Коментари Харесай

Директорът на Пирогов в Панорама: Вирусът вероятно ще остане още минимум 6 месеца, може да има втори и трети пик

кадър: Българска национална телевизия

" Пирогов " е болница, отворена за всички. Няма по какъв начин да сложим преграда. Има хора, за които не можеш да схванеш изобщо, че са имали контакт с вируса.

Това заяви пред Българска национална телевизия шефът на многопрофилната болница проф. Асен Балтов.

Можем да опазим потенциала на болничното заведение. Ограничили сме доста и личния състав, който работи. Пуснали сме възрастните си сътрудници. В момента работят най-младите.

Това никога не е просто един грип. Един грип минава за 7-8-10 дни, уточни още той, допълва 24chasa.bg.

За 3 седмици " Пирогов " се преструктурира, приготви се с съоръжение и персонални защитни средства. Разполага с 60 кревати в инфекциозната клиника, сподели още проф. Балтов.

Вирусът евентуално ще остане още най-малко 6 месеца, може да има и пикове - и втори, и трети. Дано имунизацията да стане скоро, съобщи шефът на " Пирогов ".

Самият медицински личен състав ненапълно неглижираше, че има такава зараза, към този момент знае по какъв начин да се защищава.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР