Кадър БНТ, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comХаралан Александров отдаде дължимото

...
Кадър БНТ, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comХаралан Александров отдаде дължимото
Коментари Харесай

Харалан Александров: Слави Трифонов е единственият, който се изплези на властта

Кадър Българска национална телевизия, списък, видео NOVA NEWS, vbox7.com

Харалан Александров отдаде дължимото на Слави Трифонов за постигнатия резултат на изборите.  " Много от българите в чужбина не са от най-успелите хора,  цялостно е със сънародници, които са на общественото дъно и не е необичайно да гласоподават за евроскептични партии ",  това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по  Харалан Александров, обществен антрополог.

Той акцентира също, че същите хора са дали своят вот и за Брекзит.   " На тези избори Слави Трифонов приобщи хората, които по принцип не се познават.  Самият той е единственият, който се  изплези на властта ",  сподели още той.

Харалан Александров се надява да се направи държавно управление , с цел да се види по какъв начин новите партии могят да ръководят.  В предаването Венцислав Великов, зам.-председател в изборната секция в Чикаго показа, че през секцията са преминали 819 индивида, а в Илинойс са дали своят вот 3000 индивида, като са идвали и българи от прилежащи щати.

Той осведоми,  че сред 100 и 150 хиляди българи живеят в региона на Чикаго,  а на тези избори хората са станали по-активни. Милена Везенкова, член на изборна секция в Лондон, и сподели,  че гласувалите са били двойно повече от предишните избори в случай, че местата за гласоподаване са били по-малко.

Според нея, българите гласоподават за смяна,  без да знаят всеки съставен елемент от програмата на дадена партия, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР