Кадър БНТ 2Тошко Йорданов обиди ГЕРБ, партията на свой ред

...
Кадър БНТ 2Тошко Йорданов обиди ГЕРБ, партията на свой ред
Коментари Харесай

ГЕРБ поискаха отстраняването на Тошко Йорданов, защото ги нарече мафиотска структура

Кадър Българска национална телевизия 2

Тошко Йорданов обиди ГЕРБ, партията на собствен ред изиска той да бъде отхвърлен. 

„ Не се върша на оракул, само че все си мисля, че в идващия парламент ще има постоянно държавно управление и в него няма да взе участие ГЕРБ. И в този момент, тъй като казахте, че някой наскърбява партии, а нямаше такова нещо. Сега ще има, аз ще обидя партия ГЕРБ и ще кажа, че те са мафиотска конструкция ”, съобщи Тошко Йорданов от трибуната в пленарна зала. За това Ива Митева му направи забележка, предава nova.bg.

След коментара му, от партията настояха той да бъде отхвърлен от съвещанието на Народното събрание. 

„ Това е изтощение. Когато си безпомощен, когато си неплатежоспособен, започваш с обидните квалификации. Госпожо ръководител, съчувствам ви, не позволявайте на хора, облечени с тениски, пристигнали тук все едно са на фитнес, да дават квалификации на нашата партия. Защото нито сме мафиоти, нито мутри, нито каквото и да било. Не знам какво толкоз ви е смешно, хората ще ви санкционират на идващите избори ”, отвърна Александър Иванов от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова съобщи, че откакто Тошко Йорданов е партиен началник на Ива Митева, не значи, че би трябвало да му позволява да наскърбява обособени парламентарни групи.

" Г-н Тошко, зад тази партия стоят над 600 хиляди български жители. Искате ли тези 600 хиляди жители да ви посрещнат на улицата, както ви посрещнаха едни други, когато си взехте мандата и ви пазеше полицията? Това ли желаете? ", попита Атанасова. Тя съобщи, че зад всяка парламентарна група стоят български жители, които са я избрали посредством доверието и вота си. Според нея  стилът на държание на Йорданов е рисков.

" Не единствено да извършите забележка на господин Йорданов, а да го накажете с премахване от пленарната зала ", прикани още Десислава Атанасова.  

„ Сега продължаваме да вършим циркове. И аз съм прочувствен, и аз излязох отвън нервите си. Какво вършиме, бе, господа? Упражнявате си мъжкото самочувствие върху един топ правист ли, бе? Това ли вършиме ”, разяснява Филип Станев от „ ИТН ”.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР