Кадър БлицСинът на карловски бизнесмен се е забил тази нощ

...
Кадър БлицСинът на карловски бизнесмен се е забил тази нощ
Коментари Харесай

Синът на известен български доктор се заби с чисто нов Мерцедес за 150 бона в къща в Карлово

Кадър Блиц

Синът на карловски предприемач се е забил тази нощ с чисто новия си джип " Мерцедес " финален модел в стената на къщата на известния в подбалканския град ортодонт и общински консултант доктор Иван Моллов, оповестява. За благополучие първокласното возило не е съумяло да удари електрическото табло, което се намира единствено на метър от мястото на случая.   Момчето, което е на към 24-5 години е било с момиче в колата. Инцидентът е станал към 5, 5:30 ч. тази заран. И двамата са били тотално несъответстващи. 

Младежът се споделя Христо Б. и е наследник на прочут в Карлово търговец, който има хранителен магазин и хранилища. Ако са били нацелили електрическото табло и двамата са щели да изгорят като факли, разясниха пред медията хора, които живеят в близост и са се събудили от адския конфликт. 

Д-р Моллов сподели, че си е помислил, че става земетресение. Според осведомени колата коства минимум 150 бона.  Христо Б. е бил арестуван. За благополучие никой не е потърпевш съществено.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР