Кадър БеновскаСпоред Росица Кирова от ГЕРБ хората без коса не

...
Кадър БеновскаСпоред Росица Кирова от ГЕРБ хората без коса не
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за президент ще бъде с коса, за да има връзка с Космоса

Кадър Беновска

Според Росица Кирова от ГЕРБ хората без коса не са подобаващи за президент, тъй като нямат връзка с космоса. 

Президентът на ГЕРБ ще е противовес на тези без коса – с коса и очила.

Това каза Росица Кирова от ГЕРБ, която е заместник-председател на 46-ото Народно заседание, пред радио К2.

“Смятам, че би трябвало да е персона, която да сплоти по необятна група от хора, да бъде потвърден в обществото с това, което е направил. Не считам, че би трябвало да е тяснопартийна кандидатура ” разяснява Кирова.

Тя добави, че това е някакъв облик и противовес на тези, които нямат коса, защото косата е връзка с космоса и вселената и демонстрира по какъв начин възприемаме силата и по какъв начин я предаваме.

“Смятам, че постоянно съм била построена персона и съм тежала на мястото си повече от огромна част от хората, които са фрагменти на Слави Трифонов. Приемах партньорството ни като сред равностойни хора, сред които има разговор. Може би, по тази причина към този момент не съм част от този план. Липсва ми разговорът. Спускането на решения от горната страна е повода, заради която целия си живот не съм членувала в сходен жанр организации. Да, случи се. Човек прави неточности ”, съобщи Кирова в коментар за напускането ѝ от “Има подобен народ ”.

Тя съобщи още, че “ГЕРБ трябва да бъдат определени от тези, които желаят непоклатимост и предвидимост в ръководството. Много неща са се случили по неверен метод, само че още повече са се случили по метод, който животът ни да стане по-добър. Сякаш забравяме, че това, което се случи последните 15 години, последните 7-8 години на България – не е даденост, а животът ни радикално се промени ”, акцентира Кирова.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от. Потребителско име*: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР