Кадър България он ерАлександър Сиди от ВМРО смята, че хората,

...
Кадър България он ерАлександър Сиди от ВМРО смята, че хората,
Коментари Харесай

Сиди зове: Армията на границата! Идват мъже, тръгнали на война

Кадър България он ер

Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация счита, че хората, бягащи от Афганистан идват на война и би трябвало да бъдат спрени на границата от нашата войска. 

" Вчера с господин Джамбазки бяхме на границата и пред бежанския център в Харманли. От Агенцията за бежанците явно желаят нещо да прикрият. Само млади мъже се разхождат, лагерът е много цялостен. Охраната не пазеше изключително доста лагера. Тези хора щъкат из града и тормозят локалните поданици. Без никакъв проблем излизат и влизат в лагера. Когато пристигнахме, вратите бяха необятно отворени, аз ги затворих ", съобщи Александър Сиди от Вътрешна македонска революционна организация пред Bulgaria ON AIR.

Сиди и Ангел Джамбазки са снимали фрагменти от лагера, които ще разпространят през днешния ден.

ОЩЕ Пожарна охрана ТЕМАТА
Путин: Не са ни нужни бойци от Афганистан, представящи се за бежанци
Хиляди афганистанци бягат, само че какво ще стане със фамилиите им?
Афганистанците - изключително сложни за консолидиране, Австрия не приема повече от тях
" Шоуто на Слави от една телевизия се трансферира в друга - в националната. И всеки ден се занимаваме с това какво му е хрумнало през Фейсбук. В 44-ото Народно събрание предложихме законопроект за доброволни отряди към Министерство на вътрешните работи. Не минаха поради Движение за права и свободи и ГЕРБ, които се съюзиха. Днес тези отряди щяха да са напълно потребни ", сподели още гостът в студиото на " България заран ".

По думите на Сиди страната е на автопилот и не съумяваме да управляваме нито една рецесия. Той чака ситуацията с бежанската вълна да стане доста по-сериозно и се надява страната да си влезе в пълномощията.

" Призоваваме министър-председателя да прати армията на границата, да прати повече полиция и жандармерия. Тези хора идват с желанието да трансформират България и Европа. Вижте фотосите на хората в самолетите. Това са млади мъже. Когато млади мъже тръгнат нанякъде без дамите и децата си, те нормално потеглят на война ", настоя Сиди и добави, че е застрашена националната сигурност на страната ни.

Той бе безапелационен, че 45-ото и 46-ото Народно заседание са напълно и единствено цирк.

" Тежко двуличие от страна на политиците. Като стартираме с галактическата стратегия на господин Трифонов, минем през тежки обиди... Къде е Христо Иванов, който е единственият стожер на правосъдната промяна в България?! Къде е Мая Манолова в правната комисия, къде е юрист Хаджигенов в правната комисия? ", уточни Сиди.

Според него отиваме към нови парламентарни избори, макар че му се желае да имаме постоянно държавно управление, защото страната ни влиза в тежка икономическа рецесия.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР