Кадър България Он ерИ това, което заварихме и това, което

...
Кадър България Он ерИ това, което заварихме и това, което
Коментари Харесай

Гуцанов, БСП: Премиерът трябва да е равноотдалечен от всички партии

Кадър България Он ер

" И това, което заварихме и това, което идва са задоволително съображение да има кабинет, съобщи през днешния ден в студиото на „ България от еър “ Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

" Надявам се, че разговорът и държавническото мислене ще надделеят над егото и водеща при диалозите ни ще бъде отговорността за страната. Щом Българска социалистическа партия като партия на 130 години схваща и е подготвена да остави на втори проект ползите на партията и да мисли единствено и само за сигурността на страната считам, че е във опциите и на останалите политически сили. Колко рецесии още би трябвало да почукат на вратата ни, с цел да се осъзнаем и да разберем, че на страната ни е нужно отговорно ръководство.

Какво ще решат нови избори? Те няма да създадат обстановката по-различна. Българска социалистическа партия е тази, която би трябвало да ги желае, тъй като скокът на рейтинга при нас е най-голям. Но какво ще промени това и докога можем да лазим по нервите на хората? Суверенът два пъти ясно сподели, че не дава приоритет на никого. Ние, партиите, би трябвало да намерим пътя един към различен, да даме знак на хората, че е нужно отговорно ръководство. Дори то да е за къс небосвод – месеци, година с няколко ясни целта и карта за извеждане на страната от вътрешните и външни рецесии.

Ние от Българска социалистическа партия сме подготвени да седнем намерено на масата на договаряния и да беседваме за политики и за всеки член на кабинета поотделно. Ние нямаме лист с имена. Вярваме, че тези имена на специалистите, които са нужни на България, ще се избистрят в хода на диалозите. Критериите, които залагаме за министър-председател са ясни: той би трябвало да е равно далечен от всички политически партии, да е престиж, приет от тях и обществото и да има качествата и опита, с цел да може да изведе страната ни от рецесията.

Дали Българска социалистическа партия ще бъде корабостроителят, който ще събере разпилените късчета на държавния транспортен съд и ще случи магията на устойчиво ръководство в бурно време зависи освен от нас, а от всички. Аз се надявам, че нашата диалогичност е задоволително съображение да опитаме да помогнем на страната ни в сложен миг. Всички дружно, надпартийно и с отговорност за бъдещето.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР