Кадър: България Он ЕърЖена е била нападната от лекар в

...
Кадър: България Он ЕърЖена е била нападната от лекар в
Коментари Харесай

Жена е нападната от лекар в Плевен. Напуска болницата след намеса на охраната

Кадър: България Он Еър

Жена е била нападната от доктор в Плевен. Инцидентът е сниман от потърпевшата, която след това разкри детайлности.

Жената е нападната в плевенската болница " Георги Странски ", а п ричината - объркана поръчка за  рентген . За случая е осведомена полицията. Започва и вътрешна инспекция в здравното заведение в града.

Диляна Гелева отива в  болница   " Георги Странски " в  Плевен , откакто 80-годишната ѝ баба пада и удря ребрата си. От незабавния кабинет ги изпращат със поръчка за  рентген ова фотография, информира .

Вместо ребрата обаче, снимат тазобедрената става. Оказва се, че поръчката е объркана от незабавния кабинет. Когато се връщат за нова фотография, са посрещнати със скандал - повода, съгласно Диляна Гелева, е, че се появяват още веднъж.

" Нарича ме глупачка, други имена. След като завърши видеото, се пробваха да ми вземат телефона, което не се случи ", разяснява тя.

Диляна напуска  болница та, след интервенция на защитата на здравното заведение.

" В някаква нервна рецесия изпадна, крещеше - " Вкарайте ми я вътре, вкарайте ми я вътре ". Заплаши ме, че в случай че не си дам телефона - ще се срещнем на друго място и ще ме пребие и да довърши това, което не е могла ", показа още Диляна Гелева.

Случаят към този момент е предаден на полиция, следва сигнал да бъде пуснат и до прокуратурата, написа dunavmost.com.

" Много медици се свързаха с мен. Подкрепя ме и ми споделиха да си диря правата ", безапелационна е  жена та.

" За този проблем разбираме от обществените мрежи и тъй като сме извънредно заети с подготовката за имунизацията, както и с лекуването на Ковид заболели, не сме го проверявали, само че ще създадем инспекция ", сподели Момчил Цветков от Връзки с обществеността УМБАЛ " Д-р  Георги Странски ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР