Кадър Б.Борисов ФБИмате ли дете от Борислава Йовчева - този

...
Кадър Б.Борисов ФБИмате ли дете от Борислава Йовчева - този
Коментари Харесай

След 6 месеца журналистка от Биволъ пита директно Борисов: Имате ли дете от Борислава Йовчева?

Кадър Б.Борисов ФБ

Имате ли дете от Борислава Йовчева " - този въпрос, заложен от кореспондента на " Биволъ " в Кърджали Вилдан Байрямова, наруши нормалните питания към премиера Бойко Борисов при визитата му в Кърджали през днешния ден, съобщи Дневник. " Не. Абсурд, нелепости не ме питайте ", отсече министър председателят, който преди този момент отговаряше на публицисти за протестиращите, които назова мафия, и за полицейското принуждение на огромния митинг от 2 септември.

Ето какво написа основният редактор на Биволъ Атанас Чобанов:

" - Г-н Борисов, имате ли дете от Борислава Йовчева?

- Нямам.

Браво на

Вилдан Байрямова

, която през днешния ден в Кърджали зададе този въпрос на " бандита " Борисов. Зададе го обградена от трима гавази на НСО, които жестоко ѝ стопираха лайв стрийма, само че аудио записът е останал.

Шест месеца и шейсет мисирки с достъп до премиера не зададоха този простоват въпрос от огромен публичен интерес. Да не се чудите за какво сме на #111 място. #КъщавБарселона "



 

 





В Кърджали Борисов взе участие в освещаването на уголемение на манастирския комплекс " Св. Йоан Предтеча ", за което страната отпусна преди години близо 1 млн. лв.. Новата сграда бе осветена от пловдивския митрополит Николай, който в словото си към миряните благодари и на премиера. " Това, което виждаме през днешния ден го изискуем на Бога, само че и на поддръжката на страната ", съобщи владиката.

Борисов пък беше посрещнат пред манастирския комплекс от хора, скандиращи " Бойко, Бойко ", до момента в който храмовите камбани биеха празнично. Забелязваха се и някои хора с тениски с лика му и надпис " Аз имам вяра на този човек ", а министър председателят бе спиран от искащи за фотоси.

 

Премиерът приказва и пред локални публицисти, само че след въпроса за Борислава Йовчева се отдръпна и прекъсна по-нататъшната връзка с медиите с думите " имаме време за всичко, през днешния ден вършим манастир " - в типичния си жанр, той говореше ту за нов, ту за ремонтиран манастир. Името на Йовчева се появи около абсурда в къщата в Барселона и разследването, което управляващите в Каталуня водят дали Борисов е обвързван с " интернационална скица за пране на пари ". Българският премиер отрича да има парцели в Барселона и каквито и да било връзки със схеми за пране на пари, а в първите си мнения за случая той го свърза с офанзива от Русия и президента Румен Радев. " Дневник " изпрати въпроси до антикорупционната прокуратура в Мадрид в опит да разбере на какъв стадий е следствието за Барселона, дали Борисов е бил разпитван и дали това въобще е планувано. От прокуратурата дадоха отговор при започване на септември като отхвърлиха да дадат каквато и да било информация по случая с аргумента, че тя е налична единствено за страни с " законен интерес " да я получат - ищци и хора, на които разследваното действие е нанесло щета.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР