Кадър: 7/8 ТВЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е

...
Кадър: 7/8 ТВЛидерът на Има такъв народ Слави Трифонов е
Коментари Харесай

Гласове: Слави Трифонов е записал обръщението си за кабинета на ИТН преди изборите

Кадър: 7/8 ТВ

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов е записал видеото, в което показа проектокабинета си, два дни преди да бъде излъчено, което значи, че е преди да минат самите избор.

Това оповестиха " Гласове ", базирайки се на чудесно осведомени източници. Трифонов разгласи състава на държавното управление в понеделник, 12 юли, в 11 ч. Тогава още не бяха ясни резултатите от изборите, а също така съгласно междинните данни на ЦИК ГЕРБ беше първа политическа мощ.

Според източниците на " Гласове " Трифонов е бил толкоз сигурен, че държавното управление, което задкулисието сглобява от два месеца, ще мине, че е записал официалното съобщение си два дни по-рано. С това се изяснява и странната липса на министър на основното министерство на екологията. Екипът просто е изрязал името на Асен Василев, който в последния миг е отказал. Припомняме, че " Шоуто на Слави " в никакъв случай не се е излъчвало онлайн по бТВ. То бе записвано два часа преди ефир.

Още в неделя вечерта след изборите на 11 юли Слави Трифонов разгласи във Facebook, че на другия ден в 11 часа ще каже какво ще предприеме по личната си телевизия, което сътвори чувството, че това ще стане онлайн и в действително време.

В понеделник той не анулира изказването си, макар че резултатите на ЦИК посочваха преднина на ГЕРБ. За разлика от в този момент, след предходните избори на 4 април от " ИТН " съблюдаваха процедурите и бяха извънредно прецизни в изказванията за по-нататъшните си дейности, като ги съобразяваха с решенията на ЦИК, връчването на мандатите и така нататък

Че видеото с проекто-кабинета е записано предварителн, проличава и от метода, по който е инсталирано - с визитни картички на претендентите за министри, надписи и така нататък, които се редуват или преливат с лицето на Слави Трифонов, който чете от аутокю. Очевидна постпродукция, както се споделя на ефирен език. Самият Трифонов е в тежко здравословно положение - доста мъчно вижда, не може да се движи без инвалидна количка, даже мъчно седи на диван, както свидетелства журналистът от френския в. " Монд ", който написа, че Трифонов е с " мъртвешко-блед цвят на кожата " в своя репортаж. Това е една от главните аргументи Слави Трифонов да комуникира само през Facebook, а неговите изяви са извънредно следени и добре готови авансово. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР