Кадър: 7/8 ТВКовидът настъпва у нас и ще разбърка картите

...
Кадър: 7/8 ТВКовидът настъпва у нас и ще разбърка картите
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ковидът настъпва у нас и ще разбърка картите в политиката. Борисов е в трудно положение

Кадър: " 7/8 ТВ "

" Ковидът настава у нас и ще разбърка картите в политиката ". Така стартира коментара в профила си във фейсбук журналистът Иван Бакалов.

Ето какво написа още той:

" С към 500 нови инфектирани дневно, от тях към 40 медици, с най-либералните ограничения в Европа и максимален % неверници в заплахите, може да се чака претоварване на лечебни заведения и рецесия измежду медицинския личен състав. Сестри и лекари ще отхвърлят да си рискуват живота за тези заплати. Порочната здравна система на лечебни заведения търговски сдружения ще бъде под тестване. И може би тогава ще се натрупа неодобрение и воля за смяната й.

А в политиката популистите, измежду които най-големият е Борисов, са в мъчно състояние. Дали да се харесат като вкарат строги ограничения или да се харесат като не ги вкарват.
Баце може да застане отново в героична поза, че щял да ни избавя живота. Протестите в студеното носят повече риск, аерозолите от устата се кондензират не като през горещо време. Протестиращите са изправени пред нуждата да поставят маски, другояче ще им стоварят отговорността за взрива на инфектирани. Медии, щабове и впрочем ще го създадат с доста възторг и драматизъм.
И т. н. разбъркването на картите е неизбежно ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР