Кадър 48-годишен мъж от Разград е задържан след сигнал за

...
Кадър 48-годишен мъж от Разград е задържан след сигнал за
Коментари Харесай

Гонка с полицията в Разград: Шофьор помита 2 патрулки и 3 коли на пътя

Кадър

48-годишен мъж от Разград е арестуван след сигнал за несъответстващо държание на пътя и откакто е блъснал два полицейски автомобила и още три частни коли.

Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Разград.

Около 10:30 часа през днешния ден на тел. 112 се получил сигнал за лидер на " Пежо 407 ", който се движи несъответстващо по улиците на Разград.
 
При опит да бъде спрян по бул. " Княз Борис ", мъжът не се подчинил на дадените му полицейски разпоредби, демонстративно ускорил и траял придвижването си в посока жп гарата.

Последвало гонене, в което се присъединил и спомагателен патрулен екип. Служителите на реда препречили пътя на автомобила по улица " Грънчарска ", при което лидерът блъснал двата служебни автомобила и още три частни коли, паркирани до околните жилищни блокове. Нарушителят е арестуван и отведен в Районното ръководство.

По първични данни не е открита приложимост на алкохол или опиати. В хода на формираното следствено дело ще се обясняват аргументите за държанието му.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести Форум--> -->
||||Всички права непокътнати © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка затвори X Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР