кадър: БНТЛекари от много места и тази вечер потърсиха подкрепа за

...
кадър: БНТЛекари от много места и тази вечер потърсиха подкрепа за
Коментари Харесай

Лекари отново излязоха за подкрепа с борбата с ковид

кадър: БНТ

Лекари от доста места и довечера потърсиха поддръжка за битката с коронавирус. Те излязоха пред работните си места с телефони в ръка. 

И довечера лекари и медицински сестри от най-натовареното в България незабавно поделение - това на УМБАЛ " Св. Анна " -София АД, се събраха, с цел да проведат спонтанна акция, призоваваща за взаимност сред медиците и обществото в борбата с COVID-19.

Те бяха присъединили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в сложните времена на зараза, предава Българска национална телевизия. 

Участниците в акцията молиха към обществото да си помогнем взаимно, като се съблюдават рекомендациите за персонална хигиена, ограничавания на събиранията и контактите на закрито, както и за прецизно носене на маски.

Лекарите и медицинските сестри от първа линия в борбата с COVID-19 бяха безапелационни, че обществото, помагайки на българското опазване на здравето, оказва помощ на себе си и че само с общи старания ще победим болестта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР