Качулки от спецзвеното на ОД на МВР в Бургас атакуваха

...
Качулки от спецзвеното на ОД на МВР в Бургас атакуваха
Коментари Харесай

ОД на МВР в Бургас предприе масови арести след кървавото меле в плажния бар

Качулки от спецзвеното на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас нападнаха преди малко апартамент в жилищна кооперация на ул. ”Македония ” в центъра на града, видя кореспондент на Флагман.бг.

От дома му бе изведен известният в крими средите Петко Белото, който бе разпознат като един от участниците в кървавото меле в нощния морски бар на Северния плаж в Бургас. В жилището му бяха открити опиати, разбра Флагман.бг.



Днес медията ни пусна три видео клипа, които получихме извънредно на публицистичната си поща, с цел да покажем непримириността с сходни противообществени прояви.



Оказа се, че дирекцията на ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас е подхванала съответни ограничения и още през вчерашния ден е бил арестуван главатарят на бандата Георги Карчев-Карчо.



Днес арестите не престават и ще приключат едвам, откакто зад решетките бъдат вкарани всички отговорни за хулиганската демонстрация на публично място.

Флагман.бг ще продължи да следи развоя на събитията към този екшън, като държание на прокуратурата и на правосъдните сформира в Бургаския областен и Окръжен съд, с цел да има списък обществото поради аналогични случаи от близкото минало, в които отявлени бандити останаха ненаказани.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР