Качих в колата три шматки от Околовръстното - да ги

...
Качих в колата три шматки от Околовръстното - да ги
Коментари Харесай

Кое не е вярно?

Качих в колата три шматки от Околовръстното - да ги разходя малко по всички страни, да им покажа по какъв начин се вършат някои работи, да им поговоря за живота. 

Обичам да приказвам врели-некипели на непознати и те да викат: " да, тъкмо по този начин, безспорно, кой би повярвал, а е тъкмо по този начин! "  

Това е методът измислицата и фантасмагорията да станат истина. 

Примерно - описвам по какъв начин съм учил в едно учебно заведение с Путин, още сме си огромни другари. Навремето той ми рече - Босилков, дорогой, желая да направя нещо за народа! Седнахме с него, чертахме, чертахме... Тука, крещя, да мине една тръба, по какъв начин мислиш, ами тука едно хъбче?... Така ни пристигна концепцията за " Южен поток " - и работата щеше да стане, само че Бойко Борисов скапе нещата и дори не тъкмо той. Него също го познавам, преподавал съм му карате, беше положително момче, само че не ме слуша! Аз му приказвам нещо съществено, той вика - добре, бай Тюфлек, тебе постоянно съм те уважавал, по този начин ще създадем... И го виждам, че акълът му другаде, а след това не запомнил какво съм му споделил и си кара по какъв начин си знае. Това по какъв начин да е, но като се скапе работата за Южен поток, Путин доста се разстрои. Вика ми, бай Тюфлек, доста те обичам, доста обичам българския народ, само че ще страдате поради политиците си! Казвам ти го като на другар - ще страдате, не тъй като аз по този начин желая, а тъй като политиците ви не мислят за народа! 

Такива ги изяснявам нормално на стопаджии, само че през вчерашния ден нямах време да диря стопаджии, та събрах тия щракалки от разклона за Елин Пелин. Хората министри си събират от разклоните, аз едни слушателки ли няма да си взема! 

Едната беше доста развалена, другата не толкоз, но третата... Третата беше - да фанеш да сцепиш една любеница и да я оставиш три дни на слънце - толкоз развалена! 

Ама седят в колата, слушат ме какво говоря, викат ми - правилно ли? А стига бе! Ма ти си заплашителен бе, бай Тюфлек! 

И аз съм удовлетворен - невъзможното става допустимо, халюцинацията добива плът, dreams come true, както споделя приятелят ми Путин. 

- Путин, мойте девойки, преди време доста завоюва в имиджово отношение, когато му споделих да изпее Blueberry Hill. Знаете ли какво е Блубъри хил? Това е Хълма на боровинките, а в тая ария се пее за кърската обич. Пее се, че плодната пъпка на боровинката също като вас, девойки, устоя на огромни температурни амплитуди и оцеляват от минус 20 до плюс 40 по Целзий. Целзий ми беше другар, само че не толкоз непосредствен като Путин и Фаренхайт. А в песничката се пее за вас, девойки - аз открих мойта пъпка в боровинковата пъпка. Певецът отишъл на Хълма на боровинките и станало като в цъфналата ръж - так-так-так-так! 

Така си обикалях по Южната дъга, по Северната дъга, по автомагистрала " Люлин " и по фугата на " Граф Игнатиев ". 

Стигнах до " Графа " и нещо в мен се пречупи. Викам си - неприятен човек съм, неистина като гневен, та чак си диря слушатели по разклоните, крал съм това-онова, побийвал съм жена си, но такава низост като ремонта на " Граф Игнатиев " не заслужавам и никой българин не заслужава. 

Изсипах трите щракалки току пред баня " Седмочисленици ", а не както се бяхме разбрали - да ги върна до разклона за Елин Пелин, плюх на плочките, напсувах кметицата, озъбих се на тирана и дадох мръсна газ към един ров - може пък да си харесам някой парцел в градеж по стратегия " Региони в напредък "!  

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР