Качеството на секса между двама души зависи от много фактори.

...
Качеството на секса между двама души зависи от много фактори.
Коментари Харесай

Искате всичко да е наред в спалнята? Фъншуй за по-хубав секс

Качеството на секса сред двама души зависи от доста фактори. Не всеки ден може да очаквате от половинката, че ще се показа чудесно в леглото. От друга страна, има моменти, в които на вас ви е толкоз изморено, че желаете просто да си легнете. Според писателката Анджи Ма Вонг, ситуацията в стаята въздейства значително на чувствата, които имат мъжете и дамите по време на секс. Не единствено цветът на стените, завивките, а и разположението на някои мебели и избрана техника, могат да попречат на оргазма. В своята книга „ Фъншуй – формула за любовта “, тя разкрива няколко секрети, които връщат хармонията в връзките и усъвършенстват интимния живот. Специалистът по китайското антично изкуство е на мнение, че би трябвало да се обърнете към ароматерапията, в случай че желаете да имате по-вълнуващ полов живот. Тя дава образец със свещи, които миришат на портокал. За да може нотката на цитрус в дома ви да увеличи либидото на вас и половинката, ги палете най-малко една седмица поред.
В случай, че имате чести полови контакти, само че те са лишени от пристрастеност, северната част на помещението би трябвало да бъде пребоядисана в наследник цвят. Според фъншуй, този колорит възстановява желанието и усилва интереса на другия.
За да има позитивни трептения сред двамата, в стаята не трябва да има техника, на която се виждат червени числа. Те излъчват негативна сила и могат да унищожат желанието за секс.
Други електронни устройства като компютър, факс или радио, също нямат място в спалнята, където хората интимничат най-често. Те също могат да донесат главоболие, отмалялост, изнемощялост и по този начин да попречат на качеството на преживяванията.
Ако държите сувенири с любовни знаци в банята, това е причина за кавги в двойката. Те имат и способността да събират отрицателната сила на хората, които посещават това помещение.
За да се отдадете напълно на колегата си, би трябвало да не се връщате към предишното. Ако пазите дарове на някогашни гаджета, да вземем за пример, то те имат разрушителна сила и могат да повлияят освен върху настроението, само че и върху качеството на секса.
Махнете от спалнята си играчки и плюшени животни и доста елементарно любовта ще нахлуе в живота ви.
Ако желаете да привлечете повече любовна сила, купете си розов кварц и го поставете на видно място в спалнята. Така ще бъдете неразделни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР