„Качественото образование – гарант за задържане на децата в образователната

...
„Качественото образование – гарант за задържане на децата в образователната
Коментари Харесай

Зам.-министър открива семинар на директори от образованието в Стара Загора

„ Качественото обучение – поръчител за задържане на децата в просветителната среда “ е фокусът на националния квалификационен семинар за шефовете на учебни заведения и детски градини от цялата страна, който ще се организира от 6 до 8 март в Стара Загора. Организиран е от Сдружението на шефовете в междинното обучение (СДСОРБ).
Очаква се в семинара да се включат над 200 шефове, които ще беседват за проблеми и вероятности за качествено обучение, за приобщаващото обучение и за повишение на правната просвета на шефовете. Форумът ще се открие от заместник-министъра на образованието и науката инж. Таня Михайлова, а в работата му ще се включат проф. Иван Илчев от Софийския университет СУ „ Св. Климент Охридски “ началниците на районните ръководства на образованието в София и Стара Загора Ваня Кастрева и Татяна Димитрова, заместник-кметът на община Стара Загора Иванка Сотирова, ръководителят на СДСОРБ Асен Александров, който е шеф на 51-во приблизително учебно заведение „ Елисавета Багряна “ в София, юристът Елена Златева, представители на синдикални организации.
СДСОРБ има документ 9001 за образуване и осъществяване на квалификации на педагогическите експерти и е член на Европейската федерация на работодателите в образованието, която е най-голямата в Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР