Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество.

...
Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество.
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Йотова: Качественото образование е залог за успеха на цялото ни общество

Качественото обучение е залог за триумфа на цялото ни общество. Вие, учителите, би трябвало да получите огромното почитание от обществото и достойното самопризнание от страната, които заслужавате. Това е наш дълг към вас. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към преподавателите в столичното 18-o СУ „ Уилям Гладстон “, където откри новата образователна година, оповестиха от прессекретариата на президента.
 1_1024x637  2_1024x588  4_1024x575  5_1024x575
„ Днешният първи образователен ден съответствува с огромен празник. Убедена съм, че тази образователна година ще бъде още по-успешна, тъй като вярата, вярата и любовта са най-висши полезности, без които не можем “, съобщи вицепрезидентът и честити празника на София. Илияна Йотова се обърна към учениците с благопожелание да бъдат здрави, любознателни и упорити.

Директорът на 18-o СУ „ Уилям Гладстон “ Величка Стойчева сподели на вицепрезидента Илияна Йотова новаторските кабинети в образователното заведение, което е с максимален брой възпитаници в цялата страна. „ 18-o СУ сполучливо съчетава традициите с нововъведенията, с благосъстоянието на култури и езици “, означи вицепрезидентът. В учебното заведение се учат седем непознати езика.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР