Качествените ремонти и техническо обслужване на тежкотоварните автомобили и автобусите

...
Качествените ремонти и техническо обслужване на тежкотоварните автомобили и автобусите
Коментари Харесай

Сервизът на професионалистите в София

Качествените поправки и техническо обслужване на тежкотоварните коли и рейсовете са значими както за превозвачите, по този начин и за клиентите, които разчитат на професионален транспорт на пасажери и товари. Държавата също слага високи условия към автомобилните компании и доставчиците на аварийни елементи и услуги в бранша. За да обслужи потребителите на DAF в България, Турботракс открива нов съвременен търговско-сервизен комплекс, който ще отвори публично порти на 21 ноември. Центърът е и формален сервизен сътрудник на рейсовете Youtong.

Комплексът се намира на бул. " Ботевградско шосе " № 420 в София и включва комерсиална част, сервиз за камиони, рейсове и ремаркета, склад за аварийни елементи и аксесоари. Разположен е върху терен от 12 700 кв. м., с комфортна инфраструктура за облекчение на клиенти и сътрудници, а застроената повърхност е 3 175 кв. м.

В новия център могат да се обслужват по 12 автомобила по едно и също време. Вграденият петколонен елеватор повдига до 75 т. и разполага с една закрепена и 4 преносими колони, които могат да работят настрана в другите секции, надлежно с две и три колони. Височината на покачване и на товарването се следи с дистанционно управление, а сигурността при нередовност се подсигурява от два самостоятелни хидравлични кръга. Сервизът разполага и с пневмохидравличен крик с товароподемност 15 тона, който може да се употребява и в канали, и под подемници. Цехът за авторепаратура също е оборудван със стенд и подемници.

Бояджийският завод е с камера с отвесен въздушен поток и вентилационна система с шест елемента, свързани непосредствено към турбини за високо налягане. Това подсигурява непрекъснат въздушен поток, даже и при нечисти филтри.

Предвидена е и автомивка за тежкотоварни коли и рейсове. Тя е автоматизирана четкова, с височина за прекосяване от 4.34 м, а тази на миене е 4.20 м. Автомивката разполага със специфична стратегия Bus mirror program за измиване на рейсове с ниски подове (височина от 175 мм).

Смазочните материали в сервиза се ръководят посредством шведска система (маслено стопанство), която разрешава разнообразни равнища на достъп на чиновниците и делене на потоците на свежи и отработени масла. Самото събиране на отработеното масло също е разделно. То се извежда посредством маслена автомагистрала до резервоарите за предпазване, разграничено на трансмисиони масла, двигателни масла и антифриз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР