Кабинетът се очаква да разгледа проект на постановление за преобразуване

...
Кабинетът се очаква да разгледа проект на постановление за преобразуване
Коментари Харесай

Кабинетът обсъжда актуализация на Националната програма за реформи

Кабинетът се чака да прегледа план на разпореждане за превръщане на Държавната организация за българите в чужбина към Министерския съвет в Изпълнителна организация за българите в чужбина към министъра на външните работи. Това планува част от програмата за постоянното държавно съвещание през днешния ден, съобщи dariknews.bg, базирайки се на известие от пресслужбата на Министерския съвет.

Премиерът и министрите ще обсъдят още актуализация на Националната стратегия за промени на страната ни, както и ще дефинират нов координатор от българска страна за самодейността „ Три морета “.

В дневния ред на държавното съвещание са включени още отчет на вицепремиера по районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов за осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилните жилища, както и доклад на Съвета за съгласуваност при ръководство на средствата от Европейски Съюз.

Министерският съвет ще разиска и план на меморандум за съгласие сред министерствата на защитата на България и Финландия, отнасящ се до съдействие в региона на материалните запаси за защита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР