Кабинетът одобри Програма за преброяване на населението и жилищния фонд

...
Кабинетът одобри Програма за преброяване на населението и жилищния фонд
Коментари Харесай

Правителството прие Програма за преброяване на населението и жилищния фонд през 2021

Кабинетът утвърди Програма за броене на популацията и жилищния фонд през 2021 година, която показва задачите, дилемите, интервала, правилата и стадиите на осъществяване на Преброяването през 2021 година (Преброяване 2021), написа " Плевен Утре ".

Това е най-мащабното статистическо проучване и се организира на всеки 10 години като дава информация за броя и структурата на популацията по пол, възраст, обучение, икономическа интензивност, специалност и други демографски, социално-икономически и етнокултурни признаци. В документа са разказани методите и тематиките, по които ще се събира информация за популацията и жилищния фонд, както и органите на преброяването и взаимоотношението сред тях.

Данните, събрани по време на преброяването, ще бъдат употребявани както от централната и локалната власт, по този начин и от бизнеса, научната общественост и неправителствения бранш.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР